Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 310
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

رحیم زارع عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با بورس 24 با اشاره به اهمیت استفاده بهینه از دارایی‌های شرکت‌ها اظهار داشت: در اقتصاد امروز، دارایی زمانی ارزش واقعی خود را نشان می‌دهد که بتواند در مسیر تولید، سرمایه‌گذاری و ایجاد ارزش افزوده قرار گیرد و فعال‌سازی دارایی‌های بزرگ می‌تواند به افزایش بهره‌وری سرمایه کمک کند.

تغییر کاریری زمین حفارس، چشم‌انداز اقتصادی شرکت را  تقویت می‌کند

بورس24 : رحیم زارع عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با بورس24 با اشاره به اهمیت استفاده بهینه از دارایی‌های شرکت‌ها اظهار داشت: در اقتصاد امروز، دارایی زمانی ارزش واقعی خود را نشان می‌دهد که بتواند در مسیر تولید، سرمایه‌گذاری و ایجاد ارزش افزوده قرار گیرد و فعال‌سازی دارایی‌های بزرگ می‌تواند به افزایش بهره‌وری سرمایه کمک کند.

وی درباره پروژه تغییر کاربری زمین ۱۱۲.۵ هکتاری حفارس در اسلامشهر افزود: تعیین تکلیف چنین دارایی بزرگی می‌تواند چشم‌انداز اقتصادی شرکت را تقویت کند و زمینه استفاده مؤثرتر از سرمایه‌های موجود را فراهم آورد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: برای سهامداران مهم است که بدانند دارایی‌های شرکت چگونه مدیریت می‌شوند و چه برنامه‌ای برای تبدیل ظرفیت‌های موجود به ارزش اقتصادی پایدار وجود دارد. شفافیت در این فرآیند می‌تواند به تقویت اعتماد سهامداران و سرمایه‌گذاران کمک کند.

زارع ادامه داد: نکته مهم این است که مولدسازی نباید صرفاً به معنای فروش دارایی باشد. زمانی می‌توان از مولدسازی واقعی سخن گفت که یک دارایی بتواند در قالب یک پروژه اقتصادی، جریان درآمدی و ارزش پایدار ایجاد کند.

وی با اشاره به همکاری حفارس و اوقاف برای تعیین تکلیف این زمین گفت: همکاری میان مجموعه‌های مختلف برای فعال‌سازی دارایی‌های بزرگ می‌تواند به تسریع فرآیند سرمایه‌گذاری کمک کند، البته این اقدامات باید در چارچوب قانون، با شفافیت و رعایت حقوق همه ذی‌نفعان انجام شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطرنشان کرد: پروژه اسلامشهر علاوه بر ظرفیت اقتصادی برای حفارس، می‌تواند آثار مثبتی برای منطقه نیز داشته باشد. ایجاد فعالیت‌های جدید اقتصادی و خدماتی، اشتغال و افزایش ارزش اقتصادی محدوده از جمله پیامدهایی است که در صورت اجرای صحیح پروژه قابل انتظار است.

زارع تأکید کرد: شرکت‌هایی که بتوانند دارایی‌های خود را از وضعیت کم‌بازده خارج کرده و به سمت سرمایه‌گذاری مولد هدایت کنند، در بلندمدت از ثبات و ظرفیت بیشتری برای رشد برخوردار خواهند بود و پروژه اسلامشهر می‌تواند در همین چارچوب مورد توجه قرار گیرد.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24